10. marraskuuta 2009

Winteropening & DUN

Fresin kolmen tunnin yöunien jälkee herään iki-ihanaan Noksu melodiaan, pakkaan aamupalan mukaan ja lähden asemalle. Onneksi junassa on vielä molemmin puolin vajaa 2h lepoaikaa.. Matka sujuu mutkitta ja sukset odottaa siellä missä pitääkin. Lasken vähän aikaa mutta halli on täynnä turisteja. Yksin samat reilit ei oikein napppa. Reilu tunnin päästä lähden hallista takas kotia kohti. Vielä pari tuntia aikaa nukkua ja toiset kotona!

Winteropening (linkki) alkaa seitsemältä ja saavun paikalle hiema kuuden jälkeen. Almarktille, paikalliselle keskustorille on siis väsätty rakennustelineistä pieni boksi kisoja varten. Aivan järkyttävän näkönen vekotin! Menen kuitenkin mukaan etten hakenut suksia tuhaan. Kaveri ilmoitti minut mukaan jo viikkoja sitten, mutta nimeä ei löydy listalta. Ilmottautuminen on suljettu. Yllätys. Järjestäjä kuitenkin ymmärtää yskän. Minut otetaan suomalaisena heti mukaan. Puen kamat päälle ja ehdin testata kerran. Pieni on ja yhtä hirveä kun odotin...



Winteropening (lähde)

Kisa oli melko huumoripainotteinen. Hypätä saa kaks kertaa ja pisteet lasketaan yhteen. Suksijoilta tulee lähinnä etu-/ takajykiä ja kolmosia/ vitosia. Lautasarja voitetaan etujykällä ja fronttirodeolla. Mä voitan suksisarjan kahdella mistyllä. Omasta mielestä kuitenin aika lihavat palkinnot kuitenkin tälläseen kisaan: lautapaketti ja sukset siteineen. Sukset on tosin puikkamalliset mutta eiköhän niistä jotain saa ebayssä.. Paikalla oli lisäksi melko paljon jengiä, mukava tutustua lisää pakallisiin laskijoihin! Muutama valokuvaaja lupasi lähettää kuvia, laitan tänne kun saan.

Heti skabojen jälkeen alkoi ilotulituksella Dresden Unity night (linkki). Eittämättä paras ilta mitä on täällä ollut! Ideana on koko kaupungin bileet: ympäri kylää oli järjestetty erilaisia karkeloita ja kaikkiin pääsi samalalla rannekkeella. Miltä kuullostaisia kemut mäkissä, sporassa, metroasemalla, Forumin parkkihallissa, rautatieasemalla ja Kampissa? Päälle vielä clubit, kahvilat ja katuDJt, kaikki samaan aikaan! Jengiä vielä riitti hyvin kaikkiin bileisiin ja joka pulella näki tuttuja!


Centrum Gallerie

Lähdin hallin lautapoikien kanssa yöhön ja tuli kyllä todella vietettyä melko läskit afterskit.. Ehdittiin käydä viidessä paikassa. Ehkä paras oli Centrum Gallerie, paikallinen ostoskeskus (alla pari kännykkäkamerakuvaa). Sisällä soitettiin musiikkia kahdessa kerroksessa. Kahvilat myivät mukaan hanaolutta ja glüweinia, lisäksi sinne tänne yli pystytetty coctailikioskeja. Purtavaa sai hakea esim. Burger Kingistä tanssilattian vierestä! Väki kuitenkin hävisi vähitellen ja jatkettiin matkaa. Lopuksi päädyttiin PM:ään (linkki). Eka hieman poksua ja rulettia salsarytmien tahtiin ja loppuilta electropuolella. Puoli kasin maissa takas kämpillle ja sunnuntai LEPOA! Mutta eipä siinä, nyt oli kyllä todellakin sen arvoista.:)




Poker face!

Ps. netti jökitti täällä eilen, sain siksi vasta nyt teksit lähteen. Olen muuten tulossa jouluksi Suomeen. 18.12. tuun ja vajaa 3vkk aikaa! Nähdään pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti