26. lokakuuta 2009

Heipähei tytöt ja pojat!



Nyt on 4 viikkoa vierähtänyt reissun päällä ja viimein aika potkaista blogi käyntiin! Hieman infoa kaikille jotka ei vielä tunne minua:

Olen Anssi Nurmi, 22 vuotias tuotantotalouden opiskelija Tampereelta. Sain juuri kandin pakettiin ja päätin lähteä hieman pidennetylle ulkomaan exculle. Opiskelen syyslukukauden Saksan Dresdenissä ja maaliskuusta loppuvuoden 2010 Argentiinan Mar del Platassa. Alukuperäiseen suunnitelmaan kuului vielä kesä Englannissa. Se kuitenkin kariutui viime metreillä ja tahkosin matkabudjettia raksalla. No saipa ainakin hieman väriä pintaan, kyllä sitä vielä ehtii!

Dresdenissä luen pääasiassa yleisiä IB kursseja. Argentiinassa keskityn Etelä-Amerikan liiketalouteen, josta pitäisi saada sivauaine aikaan. Luulen kuitenkin että keskiverto lukijaa ei hirveesti kurssini kiinnosta, joten kirjoittelen pääasiassa yleisestä elämästä reissun päällä. Jatkossa pyrin päivittämään blogia kerran pari viikossa. Tarkoituksena hoitaa tiedonvälitystä kotisuomeen ja toivottavasti sytyttää vaihtokipinää muissakin! Vaihto on parasta mitä suomen koulutusjärjestelmällä on tarjota - älä hukkaa mahdollisuuttasi!

Ota ihmeessä yhteyttä jos sinulla on jotain sanottavaa/ kysyttävää!
anssi.nurmi(at)tut.fi tai facebook.com/anssitnurmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti